به گزارش قوچان خبر به نقل از «خبرگزاری فارس»، علی آذری با اشاره به آخرین روند بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی دولت در کمیسیونهای تخصصی مجلس بهویژه کمیسیون قضایی و حقوقی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی روزهای فشردهای را سپری کرد و بر اساس برنامههای زمانبندیشده روزی شش یا هفت وزیر در کمیسیونهای مختلف بهصورت مجزا موردبررسی قرار میگرفتند.
وی بیان کرد: کمیسیون قضایی و حقوقی بهصورت ویژه بررسی برنامههای وزیر دادگستری را بر عهده داشت که مسئولیت ارتباط بین سه قوه بر عهده این وزیر است و میتواند در تسهیل کارهای دولت تأثیرگذار باشد و حتی با تصویب قوانین ارزشمند، ارتباط خوبی میان قوه مجریه و قضاییه ایجاد کند.
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه وزیر دادگستری میتواند در تصویب قوانین ارزشمندی همچون وجود مشکلات در حوزه اداری و دیوان عدالت اداری، تعزیرات و قاچاق کالا و… تأثیرگذار باشد، گفت: انتظار نمایندگان مجلس بهویژه اعضای کمیسیون این است که وزیر دادگستری در این دوره متفاوتتر از دورههای قبل ورود پیدا کند و قویتر و محکمتر اقدامات مربوطه را انجام دهد.
آذری یادآور شد: نظر اکثریت اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اعتماد به وزیر پیشنهاد دادگستری است اما در حوزه برخی دیگر از وزرا مسائل و موضوعاتی وجود داشت که ممکن است تعدادی از آنها نتوانند رأی اعتماد بگیرند.
وی با تأکید بر این مطلب که مجلس در رأس امور است و امروز باید این اقتدار مجلس شورای اسلامی حفظ شود، تصریح کرد: رئیسجمهور باصداقت صحبت میکند و نظرش بر وفاق ملی است پس باید نمایندگان نیز اعتماد و کمک کنند.