افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ربيع ثاني 1446
6
پرونده بررسی برنامه تحقق شعار سال؛

اصلی‌ترین مانع تولید سود بانکی است/ ضرورت ورود مجلس برای پشتیبانی از واحدهای تولیدی نیمه‌تعطیل

  • کد خبر : 251
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
اصلی‌ترین مانع تولید سود بانکی است/ ضرورت ورود مجلس برای پشتیبانی از واحدهای تولیدی نیمه‌تعطیل
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تنظیم قوانین صحیح و دستورالعمل‌های کاربردی می‌تواند بهترین مانع‌زدایی و پشتیبانی را از صنایع و واحدهای تولیدی نیمه‌تعطیل داشته باشد.
به گزارش قوچان خبر؛  با نامگذاری شعار سال بر محوریت تولید و مسائل اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب برای چندمین سال پیاپی انتظار است خط و مشی سیاست‌گذاری ها و اقدامات دست‌اندرکاران امر در این ریل مشخص قرار بگیرد و برای تحقق این مسئله به عنوان یکی از مسائل اساسی مردم گزارش عملکرد قابل توجیهی داشته باشند.
 
مصطفی پیرایش ، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان در گفتگو با قوچان خبر؛ اظهار کرد: بهترین راه برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی ارتباط مستمر و پیوسته با دستگاههای متولی است تا مشکلات و مسائل موجود در واحد ها در سریع ترین زمان ممکن مرتفع شوند.
وی بیان کرد: صنعت و معدن یا جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه مرتبط با صنایع تولیدی ، سیستم بانکی و دستگاه قضایی با محوریت فرمانداری میتوانند ۴ رأس حل مشکلات صنایع باشند . رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق این فرمایشات معظم له در جامعه گفت: به نظر میرسد نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تنظیم قوانین صحیح و دستور العمل های کاربردی از طریق شناسایی مشکلات مردم میتوانند بهترین مانع زدایی و پشتیبانی از صنایع و واحدهای تولیدی را داشته باشند.
پیرایش سود بانکی را اصلی ترین مانع در زمینه تولید دانست و افزود: صادرات ، واردات ، تولید و … زمینه هایی است که مجلس با وضع قوانین درست در این حوزه ها میتواند شرایط بهبود در تولید و کسب و کار را افزایش دهد.
وی با بیان اینکه ۸۹ پروانه بهره برداری تا کنون در این شهرستان با سرمایه یک هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال و اشتغال ۲  هزار  و۳۰۹ نفر صادر شده است، تصریح کرد: تغییری در تعداد پروانه ها ایجاد نشده اما میزان سرمایه گذاری و اشتغال آنها نسبت به گذشته دارای افزایش است زیرا برخی از این موافقت نامه ها توسعه ای بوده است .
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان یادآور شد: قریب به ۵۰ واحد صنعتی و تولیدی فعال در حوزه صنعت و معدن و حدود ۳۹  واحد نیمه فعال و تعطیل در این شهرستان شناسایی شده است.
پیرایش با اشاره به اینکه ۱۰۵ جواز تاسیس ویژه واحدهای تولیدی با سرمایه گذاری ۷ هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال و اشتغال ۲ هزار و ۳۹۲ نفر صادر شده شده است، بیان کرد: تعداد جواز های با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا ۱۲ مورد بوده که ۲۸۵ میلیارد ریال در آن سرمایه گذاری شده است و راه اندازی این واحدها میتواند اشغال ۲۲۰ نفر را فراهم کند.
 
انتهای پیام /
لینک کوتاه : http://guchankhabar.ir/?p=251

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.