افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ربيع ثاني 1446
7

میزان دخالت‌ها در امر سرمایه گذاری کاهش یابد

  • کد خبر : 4999
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۹:۲۵
میزان دخالت‌ها در امر سرمایه گذاری کاهش یابد
معاون قوه قضاییه گفت: مجلس و دولت باید قوانین دست و پا گیر را کاهش داده و میزان دخالتها و مزاحمتها برای سرمایه گذاران و کارآفرینان را کم کنند.

به گزارش قوچان خبر؛ حجت الاسلام هادی صادقی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قوچان افزود :مداخلات دولت، قوانین زیاد و بالا بودن نظارتها مزاحم کسب و کار شده است البته دولت خاصی مد نظر نیست.

وی با تاکید این که باید نهضت کاهش امضا و کاهش ایستگاهای نظارتی راه اندازی شود ادامه داد: متاسفانه مفسدان اقتصادی به راحتی قوانین را دور می‌زنند اما در سرمایه گذاریهای درست گاهی تا ۱۴ مبدأ نظارتی بی خاصیت ایجاد شده است.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت:صیادی شدن چکها اوضاع رادرست نکرده و کارها برای مردم سخت و بسیارمشکل شده است.

صادقی با اشاره به این که در مسیر توسعه باید ظرفیتهایی را در شهرستان قوچان ایجاد و یا فعال کرد افزود: فعال شدن ظرفیتهایی مثل کارخانه آساک دوچرخ در حوزه صنعتی باعث دلگرمی مردم شده است اما بعضی مواقع امکان دارد واگذاریها شرایط را بهتر نکند بر همین اساس باید مراقبت کرد و تضمین هایی در این زمینه گرفته شود

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: برای واگذاری این کارخانه باید از طریق وزارت اقتصاد این اتفاق بیفتد اما می توانید مقدمات آن را درشهرستان فراهم کنید تا ما نیز در سطح کشوری در تسریع کارها کمک کننده باشیم.

صادقی در خصوص جابه جایی زندان قوچان به خارج از این شهر نیز افزود: جابه جایی زندان ها یکی از سیاست های قوه قضاییه بوده که نیازمند واگذاری زمین در گام اول و تامین اعتبار برای ساخت و ساز در گام دوم است.

وی با یادآوری این که فقدان سرمایه اولیه برای احداث، اصلی ترین مشکل در جابه جایی زندان ها بوده است اضافه کرد: متاسفانه دولت در سالهای گذشته اعتبارات دولتی را تخصیص نداده یا اعتباراتی که تخصیص داده بسیار اندک بوده است و این مشکلی است که بودجه کشور با آن مواجه است.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه یکی از ظرفیتهای ارزشمند قوچان را هم مرز بودن با کشور ترکمنستان و فاصله کوتاه آن تا پایتخت این کشور دانست و گفت: همکاری بین این شهرستان و کشور ترکمنستان می تواند زمینه های توسعه را ایجاد کند اما در حال حاضر گمرک باجگیران تعطیل است که ظاهرا با سرمایه گذاری اندک در زمینه مسایل بهداشتی برای مقابله با کرونا می توان مشکلات این مرز را مرتفع کرد.

صادقی افزود: مرز باجگیران می تواند بارانداز سرمایه گذاران و بازرگانان باشد تا سرمایه را به منطقه بیاورند که این امر نیاز به پیگیری دارد.

وی با اشاره به این که اقتصاد قوچان اکثرا بر پایه کشاورزی و دامداری بوده و بخش کمی از آن مربوط به صنعت است ادامه داد: وجود صنایع تبدیلی کشاورزی و دامداری و همکاری مشترک با کشور ترکمنستان به علت این که دامداری درآسیای میانه رونق داشته و دام ارزان وجود دارد می تواند منافع خوبی را برای شهرستان به همراه داشته باشد.

معاون قوه قضاییه گفت:در ایران کارآفرینی مولد سخت است اما کارهای غیر مولد مثل دلالی غیر مفید بسیار راحت انجام می شود و متاسفانه امروز عنصر دلالی حالتی مخرب پیدا کرده است و سوداگران ارز، طلا، خودرو، مسکن و بورس به وضعیت اقتصاد کشور بهبود نداده اند.

صادقی افزود: سیاستهای سازمان تامین اجتماعی کارآفرینان را حمایت نمی کند و نتیجه آن فرار کارآفرین است، وقتی سرمایه گذار می بیند برای یک کار مولد باید ۳۰۰ امضا بدهد تا به نتیجه برسد مشخص است که به جای سرمایه گذاری به سراغ دلالی و سوداگری می رود.

وی اضافه کرد: دولت ها گاه شعارهایی برای خوب کردن کسب و کار و اشتغال می دهند اما با وضعیت خوب خیلی فاصله داریم و هر وقت توانستیم همچون سنگاپور به شعار خدمات تک ایستگاهی و انجام خدمت در یک ایستگاه برسیم موفق بوده ایم امامتاسفانه کارآفرین به جای هفت خوان باید ۷۰ خوان را طی کند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با بیان این که خراسان رضوی درجذب سرمایه گذاری خارجی رتبه اول کشور را داراست گفت: متاسفانه اکثر این سرمایه گذاری ها در مشهد اتفاق افتاده و به شهرستانهای دیگر استان نیامده است که باید در این زمینه سهم خود را از استان طلب کنید.

لینک کوتاه : http://guchankhabar.ir/?p=4999

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.