حامد شمس در گفتوگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «قوچان خبر» اظهار کرد: با نظارت شبکه دامپزشکی قوچان و تنها از طریق اخذ مجوزهای بهداشتی لازم، مرغداران میتوانند جهت جوجه ریزی در سالنهای پرورش خود اقدام نمایند و در این زمینه رعایت فواصل جوجه ریزی، ضدعفونی سالنها، وجود مسئول فنی در محل مرغداری جزء اصول اولیه بهداشتی مدنظر دامپزشکی، است.
وی یادآور شد: قوچان با ۱۳ واحد مرغداری فعال گوشتی بیش از 800 هزار قطعه جوجه ریزی از ابتدای سال داشته است که باعث میشود این شهرستان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت مرغ گرم در خراسان رضوی به شمار آید.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان تأکید کرد: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبتهای بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی درزمینهٔ رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونهبرداری و بازدیدهای دورهای در واحدهای مرغ گوشتی صورت میگیرد.
شمس ادامه داد: رعایت کلیه موازین بهداشتی- قرنطینهای و پوشش کامل برنامه واکسیناسیون منجر به کاهش بروز بیماری و افزایش ارزشافزوده و پایداری تولید میشود.
انتهای خبر/