حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در این باره گفت: این نظارت بر صادرات توسط مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولید و بسته بندی صورت میگیرد که در واقع چشمان ناظر بخش دولتی دامپزشکی هستند.
شمس گفت: رعایت دقیق مسائل بهداشتی و قرنطینهای در افزایش صادرات، مهم است و مهمترین اقدامات و گامهای دامپزشکی برای تسهیل و رونق تولید و افزایش صادرات، ارائه خدمات ویژه در انجام امور اداری مربوط به صدور مجوزها، تقویت ظرفیتهای موجود در بخش دام و طیور، انجام نمونه برداری و آزمایشات لازم و تحویل نتایج آزمایشگاهی در کوتاهترین زمان ممکن است.
پیش از این حامد طاهریان، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: صادرات خوراک دام و طیور در ۲ ماهه اول سال جاری ۱۵۰۰ تن به ارزش بیش از ۷۵۰ هزار دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۴۲۲ تن افزایش داشته و مقصد آن نیز کشورهای افغانستان-تاجیکستان-ترکمنستان-عراق-قزاقستان بوده است.
وی در مورد صادرات خوراک دام و طیور نیز اعلام داشت: خوراک دام و طیور تولید شده در استان که با مجوز این اداره کل تولید و صادر شده است جزءبا کیفیت ترین خوراک منطقه بوده که حاصل تلاش بیش از ۶۰ کارخانه دارای مجوز از این اداره کل در اقصی نقاط استان است.
طاهریان یادآورشد: پذیرش محمولههای صادراتی مرتبط با دام و طیور کشور ایران در دیگر کشورها منوط به داشتن گواهی معتبر دامپزشکی است و این مهم در زمینه محمولههای وارداتی نیز صادق است و تا محمولهای دارای گواهی معتبر دامپزشکی از کشور مبدا نباشد، اجازه ورود به کشور را نخواهد داشت